WELKOM BIJ CORRECT BOUW & AFBOUW BV

Uw allround bouwspecialist

Correct Bouw en Afbouw in Roermond is uw professionele partner voor zowel nieuwbouw als verbouw. Ongeacht of het nu gaat om een kleinschalige verbouwing of een grootschalig project: als allround bouwbedrijf leveren wij altijd een totaaloplossing.
In onze fraaie 400 m² grote showroom aan Oosthoven 3 in Roermond kunt u volop inspiratie opdoen. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u een advies op maat geven dat prima binnen uw budget past.
U heeft te maken met slechts één aanspreekpunt. Daardoor heeft u nergens omkijken naar. Bij de vakkundige en efficiënte uitvoering van uw nieuwbouw- of verbouwproject nemen wij al uw zorgen uit handen. Daar kunt u op rekenen!
Wij stellen jullie graag voor aan het gezicht achter Correct Bouw en Afbouw: Yilmaz Sogukcesme!

Sinds 2000 heeft Yilmaz zijn bedrijf Correct Stucadoorsbedrijf BV uitgebreid tot een volwaardig functionerend Bouw- en Afbouwbedrijf.

Enkele jaren geleden heeft zij succesvol de VCA ** certificering behaald en momenteel lopen MBO leerlingen stage op niveau 4.

Dit alles is tot stand gekomen door de inzet van kwalitatief geschoolde medewerkers, die onder leiding van Yilmaz hoog scoren in klanttevredenheid.

Nu, zo’n 20 jaar later, haalt Yilmaz nog steeds iedere dag evenveel voldoening uit zijn werkzaamheden als in het begin.

Dagelijks hou ik me bezig met complete Afbouwprojecten, waar ik onder andere verantwoordelijk ben voor het aansturen van teamleiders. Opdrachtgevers ontvangen advies en Correct ontzorgt hen compleet: van A tot Z.

Correct houdt graag het initiatief: door het aannemen van de complete afbouw wordt de opdrachtgever totaal ontzorgt: er wordt met 1 partij gewerkt en er is dus 1 aanspraakpunt.

Klanttevredenheid staat bij Correct boven op de lijst. Geen dag is hetzelfde bij ons! En elk gerealiseerd project is weer een nieuwe uitdaging voor ons.
Klein of groot, elk project is belangrijk voor mij, leuk en uitdagend.
 

Neem contact op:

u kunt contact opnemen per email of telefoon

info@correctbouwenafbouw.nl 0475-331197 06 257 22 850
BEL NU
OFFERTE