VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP

Vorige pagina

 
In 2000 startte Yilmaz Sogukcesme als jonge, gemotiveerde schoolverlater met een eenmanszaak als stukadoor. Voor zichzelf beginnen bleek een goede zet te zijn. Hij pakte het werk snel en vakkundig op, ontwikkelde zich verder en werd al gauw gevraagd voor meer werkzaamheden dan alleen stucwerk. Een paar jaar later besloot hij om zijn werkterrein uit te breiden naar bouw- en verbouwingswerkzaamheden. Het bedrijf groeide snel, waardoor in 2010 wederom werd uitgebreid. Inmiddels is Correct Bouw en Afbouw een bekende naam in Roermond en omstreken en een betrouwbare partner voor zowel kleinschalige verbouwingen als voor grote projecten.

Yilmaz heeft ‘het vak’ in de praktijk geleerd. En dat heeft een reden. Steeds minder jongeren kiezen tegenwoordig bewust voor een carrière in de bouw, ook omdat er tegenwoordig in de omgeving van Roermond geen echte vakopleidingen voor de bouw meer zijn. Vroeger konden mensen zo vanuit een opleiding doorstromen naar de praktijk, maar dat gaat helaas niet meer. Dat is heel erg jammer! Op sommige opleidingen leren studenten de theorie, maar komen ze van school dan ontbreekt praktijkervaring. Daardoor is er inmiddels is in de markt een groot tekort aan goede vakmensen. Echt goede vakmensen worden veel gevraagd en kunnen altijd en overal aan de slag.

Correct Bouw en Afbouw onderscheidt zich in de markt van andere spelers door goede service, kwaliteit, duidelijkheid en eerlijkheid. Gemaakte afspraken worden binnen de gestelde termijnen nagekomen, de totaalrelatie met de klant staat te allen tijde voorop. Dat is al sinds het begin de stelregel van het bedrijf, dat ondertussen meer dan 30 gemotiveerde personeelsleden heeft, waaronder ook de echtgenote van Yilmaz.
Correct heeft de potentie om nóg verder door te groeien. Opdrachten van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers blijven binnenstromen. Liefst zou Correct al deze opdrachten aannemen! Om te kunnen voldoen aan deze vraag is Correct momenteel naarstig op zoek naar medewerkers die, net als Yilmaz, kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en reeds kunnen bogen op de juiste praktijkervaring. Naar vakmensen dus. Daarom is Correct altijd geïnteresseerd in sollicitaties van mensen die de kneepjes van hun eigen vakgebied al kennen. Bovendien zijn binnen het bedrijf genoeg mogelijkheden om door te leren en zo allround vakman (of -vrouw) te worden.

Ben je of ken je iemand die aan deze omschrijving voldoet? Neem dan contact op met Correct via 0475-331197 en vraag naar Yilmaz!
Praten kan altijd.
 


Neem contact op:

u kunt contact opnemen per email of telefoon

info@correctbouwenafbouw.nl 0475-331197 06 257 22 850
BEL NU
OFFERTE